DEGENS EXCLUSIEF VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST

Visie op Wild & Gevogelte


Wild heeft van zichzelf al een uitgesproken smaak en uitstraling. De meerwaarde van u als vakman zit hem in de nuances die u toevoegt. Wij helpen u de juiste accenten aan te brengen en het magere, malse vlees culinair te verrijken. Bijvoorbeeld met Dry Glaze Kaneel/Veenbessen of Marinade Wild All-In. En met onze uitgebalanceerde kruiden, sauzen en marinades maakt u ook als ambachtelijk poelier altijd iets bijzonders van kip, kalkoen en ander gevogelte. Precies wat uw klanten van u verwachten.
Ons assortiment
Onze Specialiteiten

Onze Specialiteiten

Culinaire Sinaasappelsaus

Culinaire Sinaasappelsaus is een oranje saus met onder andere vruchtvlees van sinaasappel en citroensap. Door toevoeging van deze zoete, transparante saus aan vlees en gevogelte maakt u van uw gerechten een nog mooier plaatje. Want het oog wil ook wat!

Oosterse Saus Met Groenten

Oosterse Saus Met Groenten

Kipkruiden Speciaal

Kipkruiden Speciaal

Kipbraadworstmix

Kipbraadworstmix

Signature Basis Kippenbouillon

Signature Basis Kippenbouillon is een lichtbruin mengsel met onder andere aardappelzetmeel, kippenvlees en uienpoeder. Met dit mengsel maakt u eenvoudig een smakelijke kippenbouillon voor soepen, sauzen en ragout. Rijk aan smaak en met uw ingrediƫnten een goed gevuld eindresultaat.
Meer Wild & Gevogelte Bekijk alle Wild & Gevogelte recepten
Poelier
Kippaleis Kronenburg
Alweer 32 jaar werken wij met de Kipkruiden van Degens. Wij als Kippaleis kruiden er onze kipvleugels mee. Ze hebben een licht zoete smaak met daarin verwerkt mooie specerijen als lavas, foenegriek en kurkuma. Deze kruidenmix verveelt nooit en onze klanten blijven van de kipvleugels eten.