Degens exclusief voor de ambachtelijke versspecialist

Visie op vlees


U wilt uw klanten steeds weer verrassen met iets nieuws. We geven gehoor aan deze behoefte door regelmatig nieuwe producten te introduceren die speciaal zijn ontwikkeld voor vlees. Zoals onze Veka-mixen die zorgen voor perfecte binding, kleurbehoud en een zo natuurlijk mogelijke uitstraling van het vlees. Onze gehaktmixen, grillmixen en vleeskruiden zijn inmiddels uitgegroeid tot basisbenodigdheden van de ambachtelijke slager.
Ons assortiment
Onze specialiteiten

Onze specialiteiten

Taste Sensation Bacon

Taste Sensation Bacon

Hacheesaus

Hacheesaus is een bruine saus op basis van fritessaus, appel- en tomatenpuree. Met garnituur van augurk, wortel en ui. Zeer geschikt voor hachee, stoofvlees en hazenpeper.
Meer vleesproducten Bekijk alle vleesrecepten
Slager
Jan Beyens
Als versspecialist ga ik op zoek naar de beste kruiden en specerijen. Deze vind ik bij Degens. Daar hebben ze goede kruiden en specerijen met een authentieke smaak. Door de kwaliteit van de producten is het makkelijk om een eigen creatie te maken. Je voegt hoogwaardige smaak toe en dat laat zich makkelijk combineren. 
Slager
Dennis van der Ven
Voor mijn Brabantse schijven gebruik ik de Paneermix Easy Cajun. Het combineert heerlijk met de gehaktschijf. Tevens heeft de Paneermix veel kleur door de kruiden en specerijen. Dit alles resulteert in een pittige smaak en een mooi krokant laagje.
Slager
Hens-asselberghs
De veelzijdigheid en het gebruiksgemak zijn kenmerkend voor Degens' producten. Variëren naar eigen inzicht en meerdere combinaties maken met één product gaan in een handomdraai. Zo gebruik ik de Taste Sensation Kerrie voor kip, salades en sauzen. 
Poelier
Kippaleis Kronenburg
Alweer 32 jaar werken wij met de Kipkruiden van Degens. Wij als Kippaleis kruiden er onze kipvleugels mee. Ze hebben een licht zoete smaak met daarin verwerkt mooie specerijen als lavas, foenegriek en kurkuma. Deze kruidenmix verveelt nooit en onze klanten blijven van de kipvleugels eten.