DEGENS EXCLUSIEF VOOR DE AMBACHTELIJKE VERSSPECIALIST

Visie op Vega(n)


We zetten steeds minder vaak vlees op tafel om verschillende redenen en drijfveren. In de toekomst zet deze trend door. Degens heeft de boodschap alvast begrepen en komt daarom ook met alternatieve eiwitrijke producten & recepten. Hiermee kan de specialist gemakkelijk zelf innovatieve vegetarische of veganistische producten maken. Doelbewust richten wij ons op de flexitariër, die één of enkele dagen per week vlees van het menu schrapt, maar wel in uw winkel komt.
Ons assortiment

Onze Specialiteiten

Veganmix-Basis-Rood v2.0

Vleesvervangende bindingmix met getextureerde tarwe stukjes voor het maken van vega(n) producten als alternatief voor rundvlees, inclusief B12 en IJzer.

Veganmix-Basis-Wit v2.0

Vleesvervangende bindingmix met getextureerde tarwe stukjes voor het maken van vega(n) producten als alternatief voor kip, inclusief B12 en IJzer.

Nextera Stripes P35 Plain/Wit (IQF)

Vegetarische kipreepjes van Tarwe, Soja en Ei met afmeting van ca. 1 x 1 x 3,5 cm. *Diepvries uitgeleverd!

Nextera Stripes P35 Dark/Donker (IQF)

Vegetarische biefstukreepjes van Tarwe, Soja en Ei met afmeting van ca. 1 x 1 x 3,5 cm. *Diepvries uitgeleverd!

Nextera Chunks L (0-7C)

Veganistische stukjes van ca. 50 gram met afmeting van ca. 12 x 5 x 1 cm. Perfect heel of gesneden aan reepjes voor in gerechten met saus of aan blokjes snijden voor aan sate stokjes. Gekoeld uitgeleverd!
Meer Vega(n) Bekijk alle Vega(n) recepten
Groente
Groenteman van der Leest
Als groentespecialist wil ik mijn klanten laten genieten van smaakvolle en gezonde producten. Voor mij ligt de uitdaging in het gezonde genieten. Ik zie mijn klanten graag terug voor herhalingsaankopen. Ze komen terug als de smaak en kwaliteit goed zijn.