Degens exclusief voor de ambachtelijke versspecialist

Visie op groenten


Als het om koken en eten gaat, zijn voor veel hedendaagse consumenten de drie G’s van belang: Gemakkelijk, Gezond en Genieten. Ook uw klanten willen gevarieerd en lekker eten, maar dan wel verantwoord en het liefst zo snel mogelijk klaar zijn. Wij helpen u om daarop in te spelen, met slimme en smaakvolle producten, die rechtstreeks uit de natuur komen. Zo groeien groenten van gezonde garnituur uit naar een smaakbepalend ingrediënt van elk bewust gerecht.
Ons assortiment
Onze specialiteiten

Onze specialiteiten

Meer groentenproducten Bekijk alle groentenrecepten
Groente
Groenteman van der Leest
Als groentespecialist wil ik mijn klanten laten genieten van smaakvolle en gezonde producten. Voor mij ligt de uitdaging in het gezonde genieten. Ik zie mijn klanten graag terug voor herhalingsaankopen. Ze komen terug als de smaak en kwaliteit goed zijn.
Verswinkel
Slagerij Goeminne
Slagerij Goeminne is van oudsher een beenhouwerij waarbij de nadruk altijd op vers vlees heeft gelegen. Gaandeweg is de traditionele slagerij veranderd in een ambachtelijke vers winkel. Ondanks het gewijzigde assortiment is Degens nog steeds een vaste leverancier van bijvoorbeeld Honing Mosterdsaus voor een smakelijke salade.