Auteur — Luc van der Windt & Ellen de Roos

Het voorjaar staat voor de deur!

25.04.2018

Het voorjaar staat voor de deur!

Het voorjaar komt eraan, een seizoen waarin frisse en verfijnde smaken de boventoon voeren. Wilt u kiezen voor een seizoensgroente bij uitstek? Kies dan voor asperges. De witte variant is het meest populair en keert terug in klassieke gerechten als aspergesoep en asperges met beenham. Denk ook eens aan de groene asperge, die iets pittiger is dan de witte en minstens zo smakelijk. Ook handig: schillen is overbodig en ze zijn eerder gaar.
 
De producten van Degens lenen zich goed voor het maken van smakelijke lentegerechten. Zoals de Taste Sensation Lente, Taste Sensation Asperge en de Signature Basis Crèmesoep.
De Signature Basis Crèmesoep is perfect geschikt voor heerlijke soepen als spinazie-roomsoep of een variant met broccoli. Met de Taste Sensations Asperge en Lente breng u naast gekruide gehaktproducten ook soepen mee op smaak.
 
De combinatie tussen kalfsvlees en groene asperges is een echte aanrader. Typisch voor de lente, licht en verfijnd. Maak bijvoorbeeld eens aspergevinken van gekruid kalfsgehakt, of kalfsrolletjes gevuld met groene en witte asperges.
 
Ons nieuwe magazine De Smaak van Degens biedt de ambachtelijke versspecialist nog meer inspiratie voor een smakelijke lente en zomer!
Dit magazine verschijnt eind maart.
Zodat u uw klanten elke dag kunt vragen: Nog iets heel anders?