Auteur — Ellen de Roos

Terugblikken op alweer een geslaagde editie!

15.05.2019

BoerenBBQ 2019

De BoerenBBQ 2019 zit er weer op. Als Degens zijnde kijken wij terug op een geslaagde 2e editie.
Een goed gevulde dag met veel enthousiaste bezoekers en deelnemers, goede gesprekken, inspirerende proeverijen en de boeiende gastspreker Rene Pluijm.
Namens het Degens team en de partners willen wij u bedanken voor uw bezoek!

Let's grill VEGA (n)
Een grote eyecatcher was onze Vegan burger.
Een burger bestaande uit plantaardige producten dat een waardig alternatief vormt naast vleesproducten – en bereidingen.
Steeds meer mensen stappen helemaal of gedeeltelijk over op een vegetarisch of zelf veganistisch eetpatroon. Voor u als versspecialst heeft Degens nu ook een antwoord op deze vraag.
Met de Vegan Grill Burger heeft u een smakelijke Vega burger in uw assortiment. De burger heeft een aangenaam mondgevoel, een bite die vertrouwd aanvoelt. Bovenal is het een smaakbom dankzij onze
Taste Sensations en Sauzen.

ZHERO
In de proeverij werd er gewerkt met onze Zhero lijn. Deze lijn bevat kruidenmixen, marinades en sauzen waarin het nieuwe Saltwell zeezout is gebruikt.
Dit zout met 35% minder natrium is beter voor de gezondheid. Naast het natriumgehalte is ook het gebruik van suiker 1/3  minder in vergelijk met andere kruiden, specerijen, marinades en sauzen. En er zijn geen MSG, gluten, fosfaten en palmvetten toegevoegd. De ideale oplossing voor uw kritische klant die op zoek is naar een zuiverder, verantwoord en vooral lekker product. Bekijk onze website het de gehele ZHERO lijn.

Samen met onze partners hebben we een zeer compleet event kunnen neerzetten. Waarin we in een ontspannen sfeer de trends  voor het komende BBQ seizoen hebben geshowd. En dit onder begeleiding van een smaakvolle proeverij,
waardoor we ons verhaal goed konden onderbouwen. En naar de verhalen en vragen van u als klant konden luisteren. Een duurzame relatie staat voorop!
Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord. Hartelijk dank dat u erbij was en graag tot een volgende editie!

Smakelijke groet,
 
Het Degens team