Auteur — Luc van der Windt

Belegde broodjes

29.03.2017

Belegde broodjes

Een genot om op het hoogste niveau bezig te zijn met genieten. Uw klanten hebben hoge verwachtingen bij uw assortiment en weten dat ze voor heerlijkheden bij u moeten zijn. Maaltijden, salades, borrelhapjes en niet te vergeten broodjes.  We geven u graag wat tips.
 
Het begint bij het kiezen van de broodjes. Kiest u eens voor luxe broodjes als ciabatta, Italiaanse bol, focaccia of de traditionele baguette en pistolet. Met het beleg kunt u naar hartenlust variëren. Bijvoorbeeld door te beginnen met een saus of huisgemaakte salade als basis, waar u uw eigen ingrediënten aan toevoegt. Bijvoorbeeld gegrilde groenten of een luxe vleeswaar. Sluit af met een dressing of topping naar keuze en creëer zo een frisse of juist lekker hartige combinatie. 
 
Degens biedt tal van producten die uiterst geschikt zijn voor huisgemaakte broodjes. Klassiekers uit ons assortiment zijn de Martinotopping, de Bruschettamix en de Pizzasaus.
 
Bekijk ons assortiment zelf en neem contact op met uw vertegenwoordiger.
 
Een heerlijk assortiment voor de traiteur om de beste broodjes te maken. Zodat u uw klanten elke dag kunt vragen: Nog iets heel anders?