Auteur — Ellen de Roos

BoerenBBQ 2019

15.04.2019

BoerenBBQ 2019

De lekkerste innovaties vind je op de BoerenBBQ van Degens

Wilt u alles weten over de laatste trends en productinnovaties? Dan nodigen wij u van harte uit op onze BoerenBBQ. In een ontspannen sfeer ontdek jij samen met je collega’s de nieuwste trends voor het aankomende BBQ seizoen. Daarnaast hebben wij een special guest Rene Pluijm.
Rene Pluijm is o.a. bekend van het televisieprogramma Pluim’s eetbare wereld. Waar hij In een land op zoek gaat naar culinaire schatten. Elke aflevering staat er een ander land of streek centraal en gaat René samen met een inwoner op zoek naar lekkere streekproducten, opmerkelijke kook-en eetgewoonten en inspirerende mensen.

Een voorvechter van kwaliteit en echte smaken en dat is onlosmakelijk verbonden met zijn liefde voor voedsel en de natuur, dit past uitstekend in de trend van onze Zhero lijn, zuiver & verantwoord voor alle vakspecialisten op gebied van vlees, vis en a.g.f. die ons land rijk is.
Een boeiende gastspreker, collega’s om te ontmoeten, nieuwe marinades en een smaakvolle proeverij staan garant voor een evenement vol inspiratie. Deze editie van de Degens BoerenBBQ mag je zeker niet missen.

Aanmelden: kan via BoerenBBQ2019@degens.eu
Graag vernemen wij met hoeveel personen u komt (Maximaal 4 personen per bedrijf). Aan deelname zijn geen kosten verbonden.)”.

Tijd : 14:00 - 22:00 uur

Locatie : Boerengoed Enspijk , Hoevenseweg 5, 4157 JB, Enspijk