Over ons

Missie & Visie


Degens richt zich op de ambachtelijke versspecialist en wil zich toeleggen op kennis, innovatie, kwaliteitsproducten en ondersteuning. Zo helpen wij de versspecialisten om zich met onze producten te onderscheiden van het supermarktsegment.
 

Missie

Degens gelooft in zuivere, natuurlijke producten en ontwikkelt exclusief voor het ambacht eenvoudig toepasbare kruiden, specerijen, sauzen en marinades. Onze vakmensen en hoogwaardige kwaliteitsproducten helpen de versspecialist bij het aanbieden van zijn producten. Hierdoor kan de versspecialist zich beter onderscheiden in de markt. 

Visie

In de toekomst blijven we gedreven aan onze producten werken. Dat doen we vanuit solidariteit met de versspecialist met wie we het ambachtelijke versproduct naar een hoger plan zullen brengen. We spelen continu in op trends in de markt en bieden creatieve oplossingen die tot originele en gedurfde concepten leiden. Degens is en blijft een autoriteit op het gebied van product- en marktkennis. Die kennis blijven we volop delen.