Onze Vernieuwde Populaire BBQ Sauzen

Categorieën : Nieuws 

We willen graag een belangrijk bericht delen over onze geliefde BBQ-sauzen, speciaal voor de echte liefhebbers! Er gaan geruchten dat onze Alabama White BBQ Saus en Mississippi Dark BBQ Saus niet meer verkrijgbaar zouden zijn. Dit is echter NIET het geval. Wel hebben we ze een update gegeven die perfect aansluit op de wensen van de moderne Vers Specialist. 

Nieuwe namen en verpakking

Onze sauzen hebben niet alleen een nieuwe naam gekregen, maar ook een grotere, handige verpakking. Bovendien hebben we de recepten verbeterd: beide sauzen zijn nu volledig glutenvrij en veelzijdiger dan ooit! Dit betekent dat je dezelfde vertrouwde smaken kunt blijven gebruiken, maar dan in een emmer van 2,5 kg, in plaats van een spuitfles van 1000 ml. En als kers op de taart is de kiloprijs met 15% verlaagd. 

Alabama White BBQ Sauce is nu Beenham-Hotdog Saus

Beenham-Hotdog Saus gv

De beroemde Alabama White BBQ Sauce (AW09847-01) heet voortaan Beenham-Hotdog Saus (AW09847-02). Deze dikke wit/beige saus biedt een verfijnde smaak van mosterd, knoflook, chili’s, ui, koriander en frisse limoen. Perfect voor broodjes beenham, hotdogs, gegaarde kipproducten, sandwiches en salades. Verkrijgbaar vanaf 1 juli in een 2,5 kg-emmer.

Mississippi Dark BBQ Sauce is nu BBQ Mississippi Saus

BBQ Mississippi Saus GV

Onze heerlijke Mississippi Dark BBQ Saus (AW09873-01) heeft nu de naam BBQ Mississippi Saus (AW09873-02). Deze diepbruine saus bevat een rijke mix van tamarinde, paprika, chili’s, koriander, kruidnagel, knoflook en zongedroogde tomaten. Ideaal voor het marineren van vlees, hamburgers, BBQ-vlees, sandwiches en salades. Ook deze saus is beschikbaar vanaf 1 juli in een 2,5 kg-emmer.

Waarom deze veranderingen?

We hebben de producten aangepast om beter aan te sluiten bij de toepassingen in jouw keuken. Daarnaast hebben we geluisterd naar jullie wensen voor grotere verpakkingen, wat niet alleen efficiënter is, maar ook kostenbesparend. Met de glutenvrije recepturen zijn onze sauzen nu toegankelijk voor een nog breder publiek.

Beschikbaar vanaf: 1 juli 2024

  • Beenham-Hotdog Saus (AW09847-02)
  • BBQ Mississippi Saus (AW09873-02)

Proef zelf de vernieuwde sauzen!

Wil je de vernieuwde Beenham-Hotdog Saus en BBQ Mississippi Saus zelf proeven? Neem contact op met jouw regionale vertegenwoordiger voor een persoonlijke demonstratie. Wij staan klaar om je te verrassen met de heerlijke smaken en veelzijdige toepassingen van deze vernieuwde klassiekers.

Graag zelf proeven? Neem contact op met jouw regio vertegenwoordiger en mis deze kans niet om de nieuwe versies van je favoriete sauzen te ontdekken!

Onze mensen