Ontdek Degens’ Nieuwste Innovaties op Beurzen dit Najaar!

Categorieën : Nieuws 

Met veel enthousiasme kondigen wij aan dat Degens in het najaar op twee belangrijke landelijke food-vakbeurzen aanwezig zal zijn! In september en oktober nodigen wij je uit om onze nieuwste concepten en producten te ontdekken. Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en je aanbod te vernieuwen!

VAKBEURS FOODSPECIALISTEN

Dit jaar bundelen Stichting Slavakto en Stichting Foodspecialiteiten Nederland hun krachten om een completere versbeurs te organiseren voor versspecialisten. Slavakto wordt hierdoor onderdeel van Vakbeurs Foodspecialiteiten. Deze beurs is hét ontmoetings- en inspiratiemoment voor de slagersbranche.

📅 Maandag 30 september 12.00 - 22.00 uur

Dinsdag 01 oktober 10.00 - 19.00 uur

📍Expo Houten

🚏 Stand 305

Gratis aanmelden via deze knop: TICKET VAKBEURSFOODSPECIALISTEN

SPAKENBURGSE VISBEURS

De Spakenburgse Visbeurs 2024 is hét vis-evenement voor de Nederlandse viswereld. Deze beurseditie geeft handvatten om vol gas en vertrouwen de toekomst in te gaan. 

📅 Maandag 07 oktober 10.00 - 20.00 uur

📍 Nautisch Centrum Nieuwboer, Westdijk 36, Bunschoten-Spakenburg

🚏 Stand 181

Gratis aanmelden via deze knop: 

TICKET VISBEURS

Op deze beurzen presenteren wij onze nieuwste concepten speciaal voor de Vers Specialist. Ontdek de lekkerste marges waarmee je jouw klant een gevarieerd aanbod kunt bieden, dat tijd bespaart en het werk vergemakkelijkt. Tevens tonen wij onze uitgebreide collectie specerijen, sauzen en marinades, ideaal voor de ambachtelijke Vers Specialist.

Kom langs, krijg een demo en proef onze innovaties! Wij staan klaar om je te inspireren en te helpen met marktkennis en innovatieve oplossingen. Bezoek onze stand en ontdek hoe wij slagerijen en vis-/agf speciaalzaken kunnen ondersteunen om te excelleren in hun vak.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen de laatste nieuwtjes te delen!